DAY 1 - Wednesday, May 4 (Workshop)				IAP2 Midwest Chapter 2022 Spring Conference			
12:00 - 1:00 p.m.	Lunch			Breaking Down Walls: Meeting the Challenge of Inclusion in Public Participation			
1:00 - 4:30 p.m. (3.5 hour workshop)	Inside the worldview of my community: Using truth to build the future of public participation. Social Activity & Networking at Granite City (heavy appetizers provided)						
5:00 - 7:00 p.m.							
DAY 2 - Thursday, May 5 (14 sessions)				DAY 3 - Friday, May 6 (5 sessions)			
	Oaks Banquet (1)	Oaks Banquet (2)	Oasis		Oaks Banquet (1)	Oaks Banquet (2)	Oasis
8:00 - 9:00 a.m.	Welcome, Introductions Message from Chapter President			8:00 - 8:30 a.m.	Networking, Breakfast		
9:00 - 10:00 a.m. (60 minute sessions)	Growing Local	Building capacity: How to evaluate purposefully and successfully for accountability	Beyond the Digital Meeting (Art and placemaking)	8:30 - 9:30 a.m. (60 minute sessions)	Tribal Engagement Beyond a Checkbox	Into the Frying Pan	Beyond Talking: Building Equity into Transportation
10:15 - 11:45 a.m. (90 minute sessions)	Designing Intentional Connection for Engagement (DICE)		Lessons from eval organization-wide engagement	9:45 - 11:15 a.m. (90 minute sessions)	Planning with Z.E.S.T.! (scorecard)		Two Pandemics: Catalyst for Change
12:00 - 1:00 p.m.	Lunch			11:15 - 11:45 a.m.	Closing Session		
1:00 - 2:00 p.m. (60 minute sessions)	Transportation Engagement Case for DEI	Building Community Capacity - Flood Risk and Resiliency	Health on the Go				
2:15 - 3:15 p.m. (60 minute sessions)	Unlearning: Setting Aside Old Ideas	Building and Maintaining Trust using Participatory Budgeting	Twin Cities dual approaches to building community trust				
3:30 - 4:30 p.m. (60 minute sessions)	Voter Outreach 201	Centering Frontline Communities in Resilience Planning	PR Isn't Participation				
5:00 - 7:00 p.m. Social Activity and Networking at the Eagan Community Center Pavilion (dinner provided)							Updated 3/30/22 Note: Schedule is subject to change.